Akupunktur

akupunktur+fødder-2

Jeg har en 2,5årig akupunktur uddannelse i TCM (traditional Chinese medicin) og har arbejdet som akupunktør i 10år. Og af alle de uddannelser jeg har gennemført, var det især akupunkturen som gav mig en ‘aha’ oplevelse. For her gav kroppen, sådan rigtigt mening.

Og det er også derfor at jeg oplever at akupunktur, efter 3-5 behandlinger kan skabe store forandringer i kroppen. 

Alt kan behandles med akupunktur og jeg behandler ALTID kroppen som en helhed, men især benytter jeg akupunkturen til behandling af gravide og mødre efter fødsel. Det kan eksempelvis være hvis det er svært at få gang i mælkeproduktionen, hvis fordøjelsens er træg, ved smerter, behandling af arvæv efter kejsersnit, for at få løftet energi niveauet, ved søvnbesvær,  ved anæmi/blodmangel,  ved sorg og/eller  ved tristhed. 


Første behandling varer gerne 90min - så der er god tid til at gå i dybden og ind til kernen. Opfølgende behandlinger har en varighed af 60min. 


 

 • The womb

  “Professionel Behandling.
  Katja Grønne er super dygtig og sød.
  Jeg har fået de bedste akupunktur -og massagebehandlinger. Går derfra som et helt nyt menneske.
  Kan anbefales! ”

 • The womb

  “Bedste behandling i super hyggelige omgivelser :)
  Jeg har efterhånden fået en del behandlinger af Katja både massage, akupunktur og sugaring og jeg kan ikke sige et eneste dårligt ord om nogle af mine besøg.
  Jeg har i ca. 10 år lidt af seneskedehindebetændelse, jeg havde aldrig prøvet akupunktur før jeg kontaktede Katja Grønne, hun gav mig nåle i mine fingre og efter bare 1 behandling forsvandt det fuldstændig og jeg har ikke haft smerter siden.
  Jeg har med tiden været hos mange forskellige behandlere og fået massage da jeg efter min graviditet har døjet med lændehold. Katja Grønne har hidtil været den eneste som rent faktisk har gjort en forskel, hun tager rigtig godt fat og finder hurtigt frem til smertens kilde.
  Behandlingen hos Katja er altid professionel og virkelig behagelig. stemningen og omgivelserne er hjemlige og super hyggelige.
  Jeg kan VARMT anbefale Katja.”

 • The womb

  “Fantastisk behandling. Ikke en finger at sætte!
  Har fået massage, tørbørstning med efterfølgende vitaminbehandling, akupunktur og ansigtsbehandling - altsammen effektivt.

  Især er jeg vild med akupunktur kombineret med massage. Man får tilmed gode råd til hvad man kan gøre bedre i hverdagen i forhold til øvelser og lignende. Og så er det et stort plus, at der kun bruges gode, naturlige produkter.

  En varm anbefaling herfra og tak til Katja, der gør en stor forskel for mig i stressede perioder. Jeg har prøvet en del behandlinger, og du er klart den bedste behandler, jeg hidtil har været hos på alle punkter. Jeg har ikke en finger at sætte ☆•°
  Kh Sofie.”

 • The womb

  “Rigtig god behandling og det virker.

  Jeg har været i behandling hos Katja. Omgivelserne er rigtig behagelig og man føler sig hjemme der.
  Jeg er blevet behandlet mod rygsmerter med elektroakupunktur og det har virket. Efter to behandlinger er mine smerter minsket en hel del.
  Det er et helt vidundermiddel, hvor jeg ikke har kunne få noget hjælp ved lægen.”