amning

 

Det kan være svært med amning efter kejsersnit...

Der kan være flere årsager til, hvorfor mælken ikke løber til eller, hvorfor produktionen ikke holder sig kørende. Det kan især gøre sig gældende ved akutte kejsersnit - som er mere energidrænende og måske mere sorgfuldt end et planlagt kejsersnit.

Læs mere

 

 

photo-1613478881379-175a54184a27

Noget af det vigtigste, omkring kosten, efter kejsersnit...

... er letfordøjeligt og tempereret mad og drikke. Gryderetter, supper og grød er rigtig god kost, for det er nemt for kroppen at nedbryde. Der er ingen tvivl om, at kroppen er svækket og den har brug for hjælp. 

Læs merephoto-1593312205628-f70d06a5cd81

At føde vaginalt efter kejsersnit.

Kan være et stort ønske for mange kejserinder, men samtidig kan det være angstprovokerende. Efter kejsersnit kan der være risiko for ruptur/brist af livmoderen (især under pressefasen), risikoen er lille (1%) - og hvis du hjælper krop og sind til at være klar og tryg mindskes risikoen for ruptur.

Læs mere

Kejsersnit_Ecotrip5

Sorg og tristhed kan være dominerende...

For nogle kan det, at ha fået kejsersnit, være en stor sorg og tristheden kan være dominerende.  Det kan være svært for ens nærværende at forstå ens sorg, for barnet er sundt  og lige så er du... eller sådan ser det ihverfald ud ...

Læs mereselvbehandling+kejsersnit

For et sund og smidigt ar...

er det nødvendigt at du giver dit ar den omsorg og tid det har brug for. En stor del af ens følelser sidder i det ar og det har brug for kærlighed. Lær dit ar at kende, mærk det, nus det, massér det, giv det en hel masse tid og opmærksomhed.

Læs mere.


photo-1516362543167-b3a9f77a89df

Der kan komme uventede gener...

Et ubehandlet  kejsersnit er ikke blot et enkelt ar - men det kan medføre adskillige gener. Gør din fremitidge dig en tjeneste og ta vare på din krop hurtigst efter kejsersnit.

Læs mere


 

 Bolden ligger nu på din banehalvdel! Hvis du ønsker resultater og ønsker, at din tid som nybagt mor skal være en succes så må du skabe en ændring i situationen hurtigt.


Udover, at jeg selv har været i en lignende situation som dig - så har jeg samtidig mødt og behandlet flere kvinder i lignende situationer. 

Jeg har 5 års erfaring med at behandle alt fra smerter til sorg og dårlig mælkeproduktion hos kejserinder

... men jeg har faktisk 20 års erfaring som alternativ behandler..

Du kan føle dig i trygge hænder hos mig.

Jeg vil gøre det så nemt som muligt for dig. Det eneste du skal gøre er at række ud.