Sorg og tristhed efter kejsersnit

Kejsersnit_Ecotrip5

Det kan være svært at forstå, hvorfor man føler sig nedtrykt efter kejsersnit. Især hvis man har en sund og rask baby i favnen. Det kan virke nemt for fornuften at indse, at alt virker til at være OK, men det kan være svært for kroppen at forstå. 

At have veer har flere funktioner ved en fødsel. Den har bl.a. den funktion at gøre underlivet og livmoderen klar til at presse en baby ud. Veerne forbereder kroppen på, at nu skal den føde dit barn og det forbereder sindet på, at NU er det nu. Ved et kejsersnit kan dette link imellem at have været gravid og pludselig sidde med et barn i favnen være mistet, og DET kan være svært for kroppen at forstå,  hvilket kan udløse en vifte af triste og sorgfyldte følelser. 

Kejsersnittet, som i sandhed er et traume på krop og sind, kan give nogle følgegener. Det kan være komplikationer med amningen, fordøjelsen samt mange andre gener, som kan påvirke dig i en tid, hvor du har brug for alle ressourcer til at finde dig til rette i din nye rolle. I allerværste tilfælde kan denne følelse af sorg og tristhed udvikle sig til en fødselsdepression, til angst og andre svære og alvorlige behandlingskrævende tilstande.

Kroppen skal hjælpes til at forstå den nuværende situation så sindet, på sigt, kan acceptere, at din fødselhistorie blev omskrevet.

Jeg tilbyder alternativ hjælp med akupunktur og homøopati. Kombinationen af akupunktur og homøopati er en sjældenhed - men min erfaring viser, at netop denne usædvanlige kombination vil skubbe dig i den rigtige retning hurtigere end brug af kun den ene af de to behandlingsformer. Både homøopati og akupunktur kan hjælpe akut og på den lange sigt i forbindelse med tiden efter et kejsersnit

Jeg tilbyder at komme hjem til dig, hvor jeg efter en god lang snak omkring dit forløb og din nuværende tilstand vil stille en Kinesisk diagnose og derefter giver dig nogle akupunkturnåle i kroppen. Nålene har du i kroppen i omkring 30-40 minutters tid, og i mellemtiden vil jeg finde et homøopatisk middel, som vil hjælpe din krop til at acceptere situationen.