Homøopati

photo-1565033624234-3fcd6717568a

Jeg har en 4 årig uddannelse i klassisk homøopati, som jeg færdiggjorde i 2021. Årsagen til at jeg valgte denne uddannelse, var for at kunne tilbyde mine børn en mere naturlig start og for at tilbyde dem naturmedicin frem for konventionel medicin. Indtil nu har jeg kun behandlet mine børn med homøopati. 

Mellemørebetændelse, feber, forkølelse, tandfrembrud, vokseværk samt andre uundgåelige sygdomme, kan behandles homøopatisk. 

Samt eventuelle mentale ubalancer så som angst, overaktivitet, tristhed, indadvendthed og voldelig adfærd kan med fordel behandles med homøopati.

Homøopati er en meget nænsom behandling og børn er vældig modtagelige og taknemmelige for den homøopatiske behandling.


En homøopatisk konsultation, til børn, har normalt en varighed af 60min og barnet er deltagende under hele sessionen. Det er vigtigt at barnet er med, for at jeg kan se, høre og mærke hvilket barn jeg har med at gøre. Jeg observerer barnet og stiller enkelte spørgsmål. Men hovedsageligt er det barnet og/eller forældre som fortæller. Alt efter af alderen på barnet kan jeg bede den voksne at forlade rummet - dette er selvfølgelig ku i tilfælde hvor barnet føler sig helt tryg hos mig. 


Det homøopatiske middel modtager du efter få dage med posten. 

Efter konsultationen er det fordelagtigt med en telefonisk samtale efter 5-10 dage efter indtagelse af midlet. Dette er for at sikre modtagelighed af midlet. Samtalen er gratis. 

Jeg behandler børn op til 15 år.


Ved behandling af voksne - vil konsultationen tage op til 2 timer.