Gravid massage

beh_Pregnant-Woman

 

Med mine 20 års erfaring som massør, zoneterapeut og underviser af gravidmassage kan du og din baby føle jer helt trygge i mine hænder. Derudover, så har jeg de sidste 10 år udelukkende fokuseret på at tilbyde gravide den bedst mulige behandling.

Efter min første graviditet med min skønne søn Eddie, hvor jeg led af slem bækkenløsning, har jeg især været interesseret i at hjælpe andre kvinder med bækkenløsning og dertilhørende gener, som kan opstå under en graviditet. 

Der sker store forandringer med din krop når du bliver gravid. Din ellers velkendte krop forandrer sig radikalt. Den bliver større, tungere og det kan være overvældende for både krop og sind. I takt med, at din mave vokser kan der opstå skavanker, som udelukkende hænger sammen med din graviditet. Der kan opstå utallige spændinger og belastninger i din krop, især kan lænd og ben være særligt udsatte i form af lændesmerter, ischiassmerter, væskeophobninger osv. Med en gravidmassage kan jeg lindre dine smerter og hjælpe din krop til at udskille væske for at fremme din mobilitet.

Hvad er gravidmassage godt for?

  • Lænde- og rygsmerter
  • Ischiassmerter
  • Urolige og rastløse ben
  • Virker afstressende og beroligende for dit sind, din krop og din baby
  • Hjælper din krop til at udskille væskeophobninger fra din krop.
  • Lindrer bækken- og ligamentløsning
  • Øger dit velbefindende

Uanset, hvor langt du er henne i din graviditet, så vil du under en gravidmassage have mulighed for at ligge behageligt på maven, siden og ryggen. Med en specialdesignet gravid-briks er der ingen hindringer. Jeg har endda fremskaffet mig den absolutte LUXUS model, da KUN det bedste er godt nok for dig og din gravide krop.

Jeg glæder mig til at gøre din graviditet mere behagelig end min var ❤️