KLAR til kejsersnit

Det er vigtigt at du føler dig rolig, glad og forberedt på dit kejsersnit. Og det gør du kun ved at bygge rede og dykke lidt ind i dig selv. 

I dette modul skal du forberede dig selv mentalt på et kejsersnit, du skal pakke en hospitalskuffert og du skal forberede hjemmet til tiden efter kejsersnit. 

Meditationerne har jeg lavet så du mentalt kan føle dig klar og rolig til din kejserinde fødsel. Så du føler dig stærk, holdt og elsket. Jeg har lavet en hospitalskuffert med mine råd til hvad jeg syntes er værd at medbringe på hospitalet. Så er der en sektion hvor jeg giver mine anbefalinger til hvad du skal forberede i hjemmet. Og sidst men ikke mindst - har jeg tilføjet lidt opskrifter så du i venteperioden kan forberede snacks til hospitalet og varm mad som styrker kroppen efter kejsersnit. 

Jeg ønsker dig den bedste forberedelses tid og husk at bonde en hel masse med din baby og din partner. 


Start her

Hvis du allerede nu ved at du skal ha kejsersnit - så har du den fordel at du kan begynde at forberede dig.


Forberedelse af din kost.

Lær hvordan din krop reagerer på et kejsersnit, medicin og andet. Og dan dig et bedre indblik i hvorfor din krop reagerer som den gør efter kejsersnit. 


Meditationer

Det kan være yderst gavnligt at forberede sig selv på kejsersnit ved at meditere.

Jeg anbefaler at du sætter 10-15min af om dagen til at visualisere processen underkejsersnit og helingsprocessen efterfølgende.

Det vil give dig ro i sindet og derved dit barn også.