Kan min sorg behandles?


 

Din sorg kan behandles. Og jo før du kommer igang desto bedre. 

Sorg er et traume på kroppen og jo længere sorgen får lov til at sidde i kroppen, jo dybere kommer den til at manifestere sig i kroppen. Dette kan resultere i både mentale ubalancer og ligeledes fysiske ubalancer som træthed, svimmelhed og tinnitus. Ubehandlet kan de fysiske ubalancer udvikle sig til ubevidste tics, kramper, muskel smerter og sådan vil det fortsætte, hvis man fortsat vælger at ignorere det. 

Vi reagerer alle forskelligt på vores traumer og derfor kan det være en stor hjælp at få en udefrakommende til at se mere objektivt på hele billedet. 

Dét er lige præcis det som jeg kan - jeg anskuer kroppen fra et neutralt synspunkt og opdager alle de gener, ubehag og tegn, som har manifesteret sig i kroppen efter dit tab. 

Efter en god samtale og en million spørgsmål omkring dig og dit forløb har jeg en anamnese som jeg vil lave en diagnose udfra. Jeg vil vurdere om du har brug for akupunktur, homøopati, olier eller andet til din behandling. Ofte benytter jeg mig af en kombination af flere behandlingsmetoder - da de alle understøtter hinanden. 

Husk at vær' i din sorg, bearbejd din sorg og tilgiv dig selv og dine nære. Det er noget af det vigtigste som du kan gøre i denne situation. Mediter for dig selv, vær' i dig selv og mærk dig selv. Derudover, så husk, at det ikke er forkert at bede om hjælp. Nogle gange er det bedste (og eneste) som man kan gøre, at række ud og tage imod hjælp. 

Hvis du vil tage imod min hjælp til dig - så vil jeg være her som din støtte og din rådgiver i din sorg.